Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kova kova su görmek

Rüyada kova kova su görmek

Rüyada kova kova su görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kova kova su gördüyseniz:

  • Size doğruyu söylemeyen kişiler olabilir, daha fazla soru sormalı görünmeyeni anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada tuvalete kovayla su dökmek aileye büyük bir ev alınacağına, zahmetinin çoğalacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine yorulur.

Rüyada su kovası görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kovada su görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kovayla su taşımak kötü günlerini arkasında bırakacağına, hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Rüyada kovayla su doldurmak canını sıkan şeyleri yeneceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine işarettir.

Rüyada kovada su dökmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kova su görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işarettir.

Rüyada kovayla su vermek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments