Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovada kirli su görmek

Rüyada kovada kirli su görmek

Rüyada kovada kirli su görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, lüksüne de lüks katacağına, esenliğe kavuşulacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kazancında bereketin artacağına işaret eder.

Rüyada kovada kirli su gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Rüyada kovada kirli su görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada denizden kovayla su çekmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada içi su dolu kova görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kovaya su doldurmak maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, sevdikleri ile kavuşacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete kovayla su dökmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine yorulur.

Rüyada kova kova su görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, gereken sabrı göstereceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine yorulur.

Rüyada kovayla su doldurmak istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ekmeğinin ve kazancının artacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments