Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş su kovası görmek

Rüyada boş su kovası görmek

Rüyada boş su kovası görmek amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalettir.

Rüyada boş su kovası gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetler veya yeni şeyler öğrenmek size iyi gelebilir.

Rüyada boş su kovası görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, yurtdışına gidileceğine delalettir.

Rüyada boş kova görmek şansın çalışmaya başlayacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine işarettir.

Rüyada denizden kovayla su almak ardından sevinçli bir haber alınacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, hayırlı işe işarettir.

Rüyada tuvalete kovayla su dökmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada kovayla su vermek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet eder.

Rüyada çeşmeden kovayla su taşımak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kazançlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kovalara su doldurmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu kova görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments