Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kemer görmek

Rüyada yeşil kemer görmek

Rüyada yeşil kemer görmek işlerinin iyi gideceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kemer gördüyseniz:

  • Şansınızın her zaman size yardım edeceğinden emin olun.

Rüyada yeşil kemer takmak çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kemer görmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemer çıkartmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada kemer çözmek aile hayatının hayır getireceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada kemerin koptuğunu görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, mevki edineceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kopuk kemer görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, geçim derdinin son bulacağına inanılır.

Rüyada köprü kemeri görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına delalet eder.

Rüyada mavi kemer görmek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments