Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık kemer görmek

Rüyada kırık kemer görmek

Rüyada kırık kemer görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, dertlerin sona ereceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, refah içinde olacağına delalettir.

Rüyada kırık kemer gördüyseniz:

  • Açık davranmanız gerekiyor.

Rüyada kırık kemer görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret eder.

Rüyada kemer bağlamak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada deri kemer görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına işarettir.

Rüyada kemer çözmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bina kemeri görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine inanılır.

Rüyada taş kemer görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, büyük adımlar atılacağına, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil kemer görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada kalın kemer takmak maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments