Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yırtık kemer görmek

Rüyada yırtık kemer görmek

Rüyada yırtık kemer görmek yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, gelirinin çoğalacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, yönetici makamına geleceğine, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine alamet eder.

Rüyada yırtık kemer gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler yaşanabilir.

Rüyada yırtık kemer görmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beline altın kemer takmak hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek kemeri görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, yüzünün her daim güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kemer bağlamak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulur.

Rüyada ayakkabı ve kemer görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine delalettir.

Rüyada kemerli burun görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada siyah kemer almak karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kemer takmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments