Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe kazmak

Rüyada türbe kazmak

Rüyada türbe kazmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbe kazmak gördüyseniz:

  • Tartışmayla sonuçlanabilecek diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada türbe kazmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada toprağı elle kazmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına yorulur.

Rüyada dağı kazmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye mezar kazmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde toprak kazmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına alamet eder.

Rüyada elleriyle mezar kazmak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı toprak kazmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada su yolu kazmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments