Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçe kazmak

Rüyada bahçe kazmak

Rüyada bahçe kazmak aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine, hastalıkların kalmayacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük paralar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada bahçe kazmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kendinize saklamamanız durumunda pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada evin bahçesini kazmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına alamet eder.

Rüyada bahçe kazmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada bahçeyi kazmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, en gösterişli arabalara bineceğine, sağlığının yerinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede toprak kazmak kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, bereket ve huzur getireceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık kazmak yeni bir projenin başına geçirileceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, gönlünce bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada evi kazmak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine rivayet eder.

Rüyada bağ kazmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalet eder.

Rüyada yolu kazmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments