Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, kişinin muradına ereceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren konulardaki planlarınızda bazı değişiklikler ya da iniş çıkışlar yaşanabilir.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, başarısının çoğalacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına delalettir.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek rızkın genişlemesine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, çabalarının boşa çıkacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada canlı kaplumbağa yemek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada su kaplumbağası yemek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağaya yemek yedirmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments