Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine delalet eder.

Rüyada kaplumbağa yumurtası gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek daha büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, zevki sefa içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek çeşitleneceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına işaret eder.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük zorluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa beslediğini görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa yavruladığını görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, iyi günler yaşayacağına, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye yorulur.

Rüyada denizde yüzen kaplumbağa görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, eksiklerinin farkına varacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments