Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek donatacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, yüzünde güller açacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına işaret eder.

Rüyada bahçede kaplumbağa görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaplumbağaya yemek vermek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulur.

Rüyada akvaryumda kaplumbağa görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, hayırlı kişiler ile tanışacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments