Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, hasadının tarlasında kalacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine alamet eder.

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Rüyada deniz kaplumbağası yumurtası görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağa yumurtası görmek elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa yumurtası yemek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada su kaplumbağası yumurtası görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa ve yumurtası görmek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına yorulur.

Rüyada deniz ve kaplumbağa görmek sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada iri deniz kaplumbağası görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde su kaplumbağası görmek hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments