Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü su kaplumbağası görmek

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, strese gireceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına işarettir.

Rüyada ölü su kaplumbağası gördüyseniz:

  • Başlama düdüğü çaldığında hazır olmak için ön çalışmaları dört dörtlük yapmalısınız.

Rüyada ölü su kaplumbağası görmek kendisine kızacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü kaplumbağa görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kaplumbağa yavrusu görmek emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada yavru su kaplumbağası görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada akvaryumda su kaplumbağası görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine işaret eder.

Rüyada su kaplumbağası yakalamak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada su kaplumbağası öldürmek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada su kaplumbağası yavrusu görmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments