Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeyi taşımak

Rüyada kabeyi taşımak

Rüyada kabeyi taşımak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi taşımak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Rüyada kapla su taşımak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kabeyi taşımak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine, kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada su kabı taşımak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, geride bırakacağına inanılır.

Rüyada buğday taşımak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına yorulur.

Rüyada koltuk taşımak çok istediği bir şeye sahip olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeni eşya taşımak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına işarettir.

Rüyada kucakta odun taşımak çok zor zamanlar geçirileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına alamet eder.

Rüyada kardeşi sırtında taşımak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments