Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doymadan su içmek

Rüyada doymadan su içmek

Rüyada doymadan su içmek acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, kısa sürede başarısının artacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ömür boyu başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doymadan su içmek gördüyseniz:

  • Diğerlerine istedikleri yoldan gidebilmeleri için özgür alan yaratmalısınız.

Rüyada doya doya su içmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, saygınlığa, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işaret eder.

Rüyada su içmek suya doymamak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, cesaretini yeninden toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içmek ama doymamak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sözünde duracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada doymadan su içmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su içmek ve doymamak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada kana kana su içmek doymamak çalışmalarının artacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına işaret eder.

Rüyada çok su içip doymamak işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su içip doymamak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments