Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden su istemek

Rüyada sevdiğinden su istemek

Rüyada sevdiğinden su istemek yenileneceğine ve can bulacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, darlığa düşmeyeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden su istemek gördüyseniz:

  • Daha az konuşup daha çok dinlemenizde fayda var.

Rüyada sevdiğinden su istemek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kızı istemek yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyi istemek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, kazancın düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini istemek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı istemek rızkının artacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada meyve suyu istemek sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zemzem suyu istemek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gül suyu istemek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments