Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su hortumu görmek

Rüyada su hortumu görmek

Rüyada su hortumu görmek malının artacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine tabir olunur.

Rüyada su hortumu gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz önemli fırsatların önünü açabilir.

Rüyada hortumla su görmek işlerinde berekete kavuşacağına, ana baba dualarının alınacağına, yokluğun biteceğine tabir olunur.

Rüyada su akan hortum görmek kişiye hep umut olacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumdan akan su görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun su hortumu görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Rüyada hortumla sulama yapmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, hayattan yana keyif bulacağına, toplumda iyi bir yer edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortumla su fışkırtmak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada hortumdan su akmasını görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kısmetli bir işe atılmaya delalettir.

Rüyada hortumla su atmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments