Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortumla su atmak

Rüyada hortumla su atmak

Rüyada hortumla su atmak kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, ömür boyu başarılı olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, elinize para geçeceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortumla su atmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni şeyler denemeniz iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Rüyada hortumla su atmak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada su hortumu görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine delalettir.

Rüyada siyah su hortumu görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada hortumla duvara su tutmak sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hortumla su içmek üzüleceğine ve yıpranacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada hortumla sulama yapmak afiyette olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil su hortumu görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada uzun su hortumu görmek söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, düzenin kurulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments