Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün terlediğini görmek

Rüyada yüzünün terlediğini görmek

Rüyada yüzünün terlediğini görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine işarettir.

Rüyada yüzünün terlediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler pembe tablolarla gözünüzü boyamaya çalışabilir.

Rüyada yüzünün terlediğini görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, gergin olacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada koşarak terlemek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ölen kişinin terlediğini görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuk boncuk terlemek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elleri terlemek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine inanılır.

Rüyada ölen birinin terlediğini görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına inanılır.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koşup terlemek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments