Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri terlemek

Rüyada elleri terlemek

Rüyada elleri terlemek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, dileklerinin de kabul olacağına, kötü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri terlemek gördüyseniz:

  • Dikkatli olunmaması durumunda yanlış anlamalara dayalı olarak uzlaşma sağlanabilir.

Rüyada eli terlemek kötü halin son bulacağına, feraha ermeye, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada elleri terlemek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine delalettir.

Rüyada alnı terlemek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin terlediğini görmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, hayırlı işlere girileceğine, hatalarından erken döneceğine delalettir.

Rüyada koşarak terlemek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, hem çok mutlu olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok terlemek neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtının terlediğini görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulur.

Rüyada ölen birinin terlediğini görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, işlerinden belirsizlik olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments