Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşine kuma getirmek

Rüyada eşine kuma getirmek

Rüyada eşine kuma getirmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine kuma getirmek gördüyseniz:

  • Size bazı şeyler pazarlamaya veya sizi bazı konularda ikna etmeye çalışan kişiler inandırıcılıktan uzak olabilir.

Rüyada eşinin üzerine kuma getirmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işarettir.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirdiğini görmek kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada eşine kuma getirmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, üzüntülü bir haber alınacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada eşinin kuma getirdiğini görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin üstüne kuma getirmek tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuma getirmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sağlık sorunlarının biteceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kocasının kuma getirdiğini görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada üzerine kuma getirmek ailesini utandırmayacağına, refah düzeyinin artacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments