Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgiliyle gezmek

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle gezmek

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle gezmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle gezmek gördüyseniz:

  • Mesela duygusal ilişkilerinizi çok fazla abartabilirsiniz.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle gezmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işarettir.

Rüyada sevgilisiyle ayrılmak çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin ayrılmak istediğini görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, hayırlı işlere girileceğine, kazançlı bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sevgili ayrılmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisinden ayrıldığınızı görmek rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi başkasıyla görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments