Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, zengin için yoksulluğa, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler girişimleriniz ya da yerine getirmeniz gereken işler konusunda size yardımcı olmayabilirler veya görevlerini yerine getirmeyebilirler.

Rüyada eski sevgiliyle ayrıldığını görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek başarısızlıklara düşeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak stresten uzaklaşacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, acı veren durumların vuku bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın eski sevgiliyi görmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments