Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayrıldığın sevgiliyi başkasıyla görmek

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi başkasıyla görmek

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi başkasıyla görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyi başkasıyla gördüyseniz:

  • Belli alanlarda tecrübelerinize güvenin.

Rüyada sevgilisinin ayrıldığını görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada sevgili olmak ve ayrılmak kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kızının sevgilisinden ayrıldığını görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına rivayet eder.

Rüyada yeni ayrıldığın sevgiliyi görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevgili tarafından ayrılmak iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments