Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek sıkıntılarının günden güne artacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle ayrıldığını görmek rahat nefes almaya başlayacağına, aile hayatında sevinileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle ayrılmak sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden ayrılmak iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yeni sevgilisinden ayrıldığını görmek çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliden ayrıldığını görmek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, rızkın kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle barışıp tekrar ayrılmak iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments