Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgili ayrılmak

Rüyada sevgili ayrılmak

Rüyada sevgili ayrılmak uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine inanılır.

Rüyada sevgili ayrılmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz sözler yapılan veya yapılacak olan anlaşmaları ya da bağlılık yeminlerini güçlendirebilir.

Rüyada arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle barıştığını görmek yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle öpüşmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, para kazanmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin ayrıldığını görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayrıldığın sevgilini öpmek maddi anlamda refahının yerinde olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden ağlayarak ayrılmak maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments