Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilisinin ayrıldığını görmek

Rüyada sevgilisinin ayrıldığını görmek işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisinin ayrıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular hala sizin kendinizi işinize vermenizi kısmen engelliyor olabilir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle öpüşmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığı sevgiliyle barıştığını görmek herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle el ele tutuşmak hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgiliye sarılmak borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisini görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, tecrübelerini aktaracağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin sevgilisinden ayrıldığını görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, işsiz kalmaya, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına tabir olunur.

Rüyada ayrıldığın sevgili görmek dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments