Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su börek görmek

Rüyada su börek görmek

Rüyada su börek görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, eskileri yâd edeceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada su börek gördüyseniz:

  • Bazı inatçı kişilerin fikirlerini değiştirebileceğinize dair inancınız varsa, bir kez daha düşünmenizde fayda var.

Rüyada kıymalı su böreği görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su böreği hamuru görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Rüyada su böreği yapmak zafer elde edeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Rüyada su böreği yediğini görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, vefalı bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su börek görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada su böreği görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su böreği yemek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments