Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymalı su böreği görmek

Rüyada kıymalı su böreği görmek

Rüyada kıymalı su böreği görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların telafi edileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına, arabasını ve toprağının olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine alamet eder.

Rüyada kıymalı su böreği gördüyseniz:

  • Maddi, resmi, hukuksal ya da sağlıkla ilgili bir konuya duygusal tepkiler verilmesinin maddi manevi yüksek bedelleri olabilir.

Rüyada kıymalı su böreği görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine yorulur.

Rüyada kıymalı börek görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kıymalı börek almak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, önemli atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kıymalı börek yapmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, makam edineceğine tabir olunur.

Rüyada kıymalı börek yemek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işarettir.

Rüyada su böreği hamuru görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada su böreği yemek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments