Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su böreği yapmak

Rüyada su böreği yapmak

Rüyada su böreği yapmak insan sevindireceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, evlenme yolunda adım atacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Rüyada su böreği yapmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada su böreği yapmak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine delalet eder.

Rüyada patlıcanlı börek yapmak hayalkırıklığı duyacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ocakta börek yapmak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada hamur açmak börek yapmak garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına delalet eder.

Rüyada kek börek yapmak ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada sacda börek yapmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Rüyada hamurdan börek yapmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına işaret eder.

Rüyada çiğ börek yapmak çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments