Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıymalı börek yediğini görmek

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, kudretinin yerine geleceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, çok zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada kıymalı börek yediğini gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kıymalı börek yapmak hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kıymalı su böreği görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek yemek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek almak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kişinin esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıymalı pide yediğini görmek rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments