Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su böreği yediğini görmek

Rüyada su böreği yediğini görmek

Rüyada su böreği yediğini görmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet eder.

Rüyada su böreği yediğini gördüyseniz:

  • Farkında bile olmadığınız, kapalı kapılar ardındaki bazı çalışmaların planlandığı gibi gitmemesi sosyal hayatınızda veya iş yaşamınızda sizin avantajınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada su böreği yediğini görmek güçlükle elde edilecek başarı, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada birine börek yedirmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına alamet eder.

Rüyada peynirli börek yediğini görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıhhat ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pasta börek yediğini görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin börek yediğini görmek Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, kalp kırıklığı olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sigara böreği yediğini görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, rahmete vesile olacak gelişmelere, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıymalı börek yediğini görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine rivayet eder.

Rüyada su böreği hamuru görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments