Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su böreği hamuru görmek

Rüyada su böreği hamuru görmek

Rüyada su böreği hamuru görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, yaşamına renk geleceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su böreği hamuru gördüyseniz:

  • Bir çok konudaki endişelerinizin gereksizliğini anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Rüyada su böreği hamuru görmek darp edileceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamurdan börek yapmak keyfin ve huzurun yerinde olacağına, günlerini hastanede geçireceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalet eder.

Rüyada hamur börek görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamur açmak börek yapmak zor zamanların geride kalacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada hamurla börek yapmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Rüyada börek hamuru görmek diplomalarının artacağına, bazen de rahat geçeceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada böreklik hamur açmak işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine tabir olunur.

Rüyada börek hamuru açmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments