Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su böreği yemek

Rüyada su böreği yemek

Rüyada su böreği yemek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, büyük başarılar elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine alamet eder.

Rüyada su böreği yemek gördüyseniz:

  • Elinizde olmayanlara üzülmek yerine elinizdekilerle yararlı şeyler ortaya çıkartmaya çalışmalısınız.

Rüyada su böreği yemek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, sosyal konumunun değişeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kıymalı su böreği görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulur.

Rüyada su böreği hamuru görmek güzel günler için yaşayacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada su böreği yapmak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada su böreği görmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada su börek görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada su böreği yediğini görmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada yağlı börek yemek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments