Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı börek yemek

Rüyada yağlı börek yemek

Rüyada yağlı börek yemek bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, rahat bir hayatı olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı börek yemek gördüyseniz:

  • Ani harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada yağlı börek yemek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, rızkın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada yağlı börek görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, kazancının da artacağına rivayet eder.

Rüyada börek tatlı yemek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, nasibin bollaşacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine yorulmaktadır.

Rüyada böreği yemek hedeflerini tutturamayacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sofrada börek yemek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada bayat börek yemek alım gücünde yükselme olacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada lor böreği yemek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, hem hayatının kurtulacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine yorulur.

Rüyada kabaklı börek yemek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments