Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suyla ıslanmak

Rüyada temiz suyla ıslanmak

Rüyada temiz suyla ıslanmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine inanılır.

Rüyada temiz suyla ıslanmak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakmanız yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada temiz suyla ıslanmak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak hayırlı zamanlar geçireceğine, böylece hayatından memnun olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalettir.

Rüyada suyla ıslandığını görmek herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, istediği oranda da eğleneceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada su ıslanmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine delalet eder.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, hastalığının düzeleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments