Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya düşüp ıslanmak

Rüyada suya düşüp ıslanmak

Rüyada suya düşüp ıslanmak kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize alamet eder.

Rüyada suya düşüp ıslanmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı onlarla geçirin.

Rüyada suya düşüp ıslanmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, bütçesinin daralacağına, dininden vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada denize düşüp ıslanmak içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada temiz suyla ıslanmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına delalettir.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak gösterilen sabrın tükeneceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmur suyunda ıslanmak ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yağmur suyuyla ıslanmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalettir.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak kafasının rahat olacağına, düşünmeden hareket edeceğine, çok daha iyi günler göreceğine işaret eder.

Rüyada suyun altında ıslanmak sürpriz olayların meydana geleceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , helal rızka sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments