Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun altında ıslanmak

Rüyada suyun altında ıslanmak

Rüyada suyun altında ıslanmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, maddi anlamda güçleneceğine, yüzünde güller açacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, tecrübe kazandıracağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada suyun altında ıslanmak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Rüyada su altında ıslanmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, rahatın yerine geleceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına delalettir.

Rüyada suyun altında ıslanmak doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada yağmurun altında ıslanmak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şelale altında ıslanmak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, her istediğini alabileceğine, geride bırakacağına yorulur.

Rüyada yağmur altında ıslanmak evlilik yolunda bir adım atılacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada soğuk suyla ıslanmak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada deniz suyuyla ıslanmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments