Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada stor perde görmek

Rüyada stor perde görmek

Rüyada stor perde görmek kar elde edileceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada stor perde gördüyseniz:

  • Belli ilişkileri ya da etkileşimleri en iyi şekilde yönetme konusunda sezgileriniz sizi doğru yönlendirebilir.

Rüyada stor perde görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşlik perde görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, düşmanların barışacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına işarettir.

Rüyada uzun perde görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül perde görmek olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı perde görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek işlerini büyüteceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada perde satın almak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada siyah tül perde görmek tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments