Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşlik perde görmek

Rüyada güneşlik perde görmek

Rüyada güneşlik perde görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine alamet eder.

Rüyada güneşlik perde gördüyseniz:

  • Çok sorgulamadan olumlu yaklaşmanızda fayda var.

Rüyada güneşlik perde görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, dinine bağlı kalacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz perde görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada perde tül görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada perde satmak çok önemli noktalara geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerde perde görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada perdenin kesildiğini görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı perde görmek nitelik ve farklılık geleceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet eder.

Rüyada koyu renk perde görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments