Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun perde görmek

Rüyada uzun perde görmek

Rüyada uzun perde görmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, karısının çok mutlu olacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Rüyada uzun perde gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz moral yönünden sizi destekleyecek.

Rüyada uzun perde görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada uzun beyaz perde görmek hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine delalettir.

Rüyada perdeli pencere görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo renkli perde görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada yeşil tül perde görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada perde diktirmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, başarısızlıklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış tül perde görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada renkli tül perde görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments