Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül perde görmek

Rüyada tül perde görmek

Rüyada tül perde görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine işarettir.

Rüyada tül perde gördüyseniz:

  • İlginizi çekmeyen teklif, davet, plan ya da düzenlemelerde yer almak zorunda değilsiniz.

Rüyada kırmızı tül perde görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalettir.

Rüyada tül perde asmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, geçmişi unutup geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık tül perde görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tül perde satın almak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada tül perde yakmak kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde almak elini haramdan uzak tutacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, uzun uzun dalıp gideceğine yorulur.

Rüyada cama tül perde takmak bedeninin şifa bulacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kötü günlerini arkasında bırakacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments