Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı perde görmek

Rüyada taşlı perde görmek

Rüyada taşlı perde görmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine inanılır.

Rüyada taşlı perde gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştırabilecek kişileri engellemeniz gerekiyor.

Rüyada taşlı perde görmek ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada perde yıkayıp asmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada pencerede beyaz perde görmek eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada turuncu perde görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, çok üzüntü yaşayacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada perde takmak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine delalet eder.

Rüyada güneşlik perde görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulur.

Rüyada perde görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, sürekli bağırıp çağıracağına delalet eder.

Rüyada pencerenin perdesini açmak zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments