Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz bohçası görmek

Rüyada söz bohçası görmek

Rüyada söz bohçası görmek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada söz bohçası gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Rüyada söz bohçası görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nişan bohçası hazırlamak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, mirasa, çok daha büyük adımların atılacağına yorulur.

Rüyada bohça verildiğini görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada birine bohça vermek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, şansının kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada bohça görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına delalet eder.

Rüyada bohça taşımak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına, konforunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada bohça açmak kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hakkıyla kazanca alamet eder.

Rüyada damat bohçası görmek her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments