Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz dalaşı etmek

Rüyada söz dalaşı etmek

Rüyada söz dalaşı etmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada söz dalaşı etmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Rüyada söz dalaşı yapmak kafasının boşalacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada söz dalaşı etmek kaybettiği şeyi bulmasına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz dalaşına girmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, uzun bir ömre sahip olunacağına inanılır.

Rüyada köpek dalaşı görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağız dalaşına girmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle ağız dalaşına girmek kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, yıkılacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada biriyle ağız dalaşı yapmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşınla ağız dalaşı yapmak çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments