Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözünü tutmamak

Rüyada sözünü tutmamak

Rüyada sözünü tutmamak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, güzel günlerin yaşanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalettir.

Rüyada sözünü tutmamak gördüyseniz:

  • Sizi yanılmaya ya da yanlış yönlendirmeye çalışan kişiler veya gruplar olabilir.

Rüyada sözünü tutmamak hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada söz tutmamak engellerin ortadan kalkacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyülü sözler söylemek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı söz duymak maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada birine güzel söz söylemek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, elindekileri de kaptıracağına, umutların yıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kıl sözü duymak belki de hayatının aşkını bulacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada güzel söz işitmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü kaybetmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments