Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz çikolatası görmek

Rüyada söz çikolatası görmek

Rüyada söz çikolatası görmek verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine alamet eder.

Rüyada söz çikolatası gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Rüyada söz çikolatası görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birini sözlenirken görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ziraat ve harmandan fayda görmeye rivayet eder.

Rüyada sözlenme görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada şarkı sözü yazmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini sözlenmiş görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada söz kesilmek düşmanlıkların biteceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına inanılır.

Rüyada güzel sözler duymak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments