Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sözle kavga etmek

Rüyada sözle kavga etmek

Rüyada sözle kavga etmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, iyi anlaşacağına, hastalıklarının son bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işaret eder.

Rüyada sözle kavga etmek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk ya da sosyal açıdan tatmin olabileceğiniz şeyler var.

Rüyada söz kavga etmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada sözle kavga etmek artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine tabir olunur.

Rüyada söz kavgası etmek mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işarettir.

Rüyada aşk sözleri duymak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Rüyada birinden söz almak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada söz tepsisi görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, talihin yüze güleceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine delalettir.

Rüyada birinden güzel söz duymak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sözünü tutmamak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments