Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz tepsisi görmek

Rüyada söz tepsisi görmek

Rüyada söz tepsisi görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada söz tepsisi gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki önemli ilişki veya iş birliklerini beslemek veya güçlendirmek için bazı girişimlerde bulunma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada söz tepsisi görmek işinde verimsiz olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü çıkarmak haksızlık edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinden söz almak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada birinin söz verdiğini görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işarettir.

Rüyada özlü söz görmek borçlarının da kapanacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye söz vermek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Rüyada söz takmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını sözlenmiş görmek çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments