Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söz kavgası etmek

Rüyada söz kavgası etmek

Rüyada söz kavgası etmek borçların kısa sürede ödeneceğine, kurulu düzeninin olacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada söz kavgası etmek gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Rüyada söz kavga etmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada söz kavgası etmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulur.

Rüyada sözle kavga etmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliden güzel sözler duymak işlerinin bu yüzden aksayacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına inanılır.

Rüyada kızını sözlemek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına yorulur.

Rüyada güzel söz duymak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada söz hazırlığı görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments